Wie zijn wij?

Wij zijn Anne, Micha en Jake. Jake is de reden dat we het dragen met een draagzak zo ontzettend fijn vinden! Hij is nu een peuter van 3 jaar die nog maar een paar keer per maand wordt gedragen, maar we hebben hem vanaf zijn geboorte veel gedragen. We begonnen met draagdoeken, maar daar hadden we geen geduld voor, dus waren we blij toen we een draagzak konden huren. Er waren alleen erg lange wachtlijsten voor het huren, dus besloten we dat we zelf draagzakken wilden gaan verhuren.
We willen graag mensen helpen die zoeken naar een fijne manier om hun kindje dichtbij zich willen houden. Dat doen we omdat we zelf hebben ervaren hoe fijn het is om geholpen te worden en dat graag door willen geven aan mensen die dat ook nodig hebben. 

Alle draagzakken die we verhuren en verkopen, hebben we eerst zelf flink uitgeprobeerd. We weten precies hoe ze ingesteld kunnen worden, wat handigheidjes zijn om in je eentje een draagzak aan te doen, hoe een draagzak voelt als je er 3 uur of langer een kindje in hebt... Alles proberen we uit! Ook laten we vrienden uitproberen, zodat we meer meningen hebben dan alleen die van onszelf. 
We vinden veiligheid erg belangrijk, want je wilt dat je kindje veilig in de draagzak zit. Daarom controleren we iedere keer bij terugkomst van een draagzak alle gespen, naden en alle andere plekken die belangrijk zijn voor de kwaliteit van de draagzak.