Embrace combineert de zachtheid van een draagdoek met de eenvoud en het comfort van een voorgevormde draagzak. Gemaakt om de baby vanaf het allereerste begin veilig en zacht mee te nemen. 

Embrace Cozy Newborn Carrier

De Embrace Cozy Newborn draagzak is de oplossing van Ergobaby voor honderden ouders van pasgeborenen overal ter wereld, die op zoek zijn naar een zacht, fijn en gebruiksvriendelijker alternatief dan een draagdoek. De Embrace draagzak is:

  • Zacht - Dankzij de zachte, comfortabele, gebreide stof nestelt de baby zich dicht tegen de ouder aan, in een optimale pasvorm die de baby goed ondersteunt.
  • Eenvoudig - U hoeft geen lastige knopen te leggen in de stof. De Embrace is voorzien van een eenvoudige vast te gespen tailleband en schouderbanden. Naarmate uw pasgeborene groeit, kunt u gemakkelijk - zonder enige aanpassingen - overstappen van de buik-aan-buik-positie naar de positie waarbij je kindje naar buiten kan kijken. 
  • Comfortabel - voor zowel baby als ouder. Verstelbare zitting die zich aanpast aan de groei van de baby, met ergonomische ondersteuning en comfort. De kruisbanden op de schouders zijn breed voor extra ondersteuning voor zowel baby als ouder.
  • Compact - De draagzak kan worden opgerold en opgeborgen als deze niet in gebruik is. Klein genoeg om in een luiertas te stoppen zodat u deze snel bij de hand hebt. 
  • Geeft steun - Dankzij de brede schouderband blijft de stof rondom de nek van de baby gespannen voor een nauwsluitende pasvorm die steun geeft. De gevulde neklijn geeft extra steun aan het hoofd van de pasgeborene.

De Ergobaby Embrace draagzak kan worden gebruikt voor baby's van 3,2-11,3 kg. De Embrace draagzak is gemaakt van Oeko-Tex standaard 100 gecertificeerde stof. Er zit ErgoPromise garantie op de Ergobaby Embrace draagzak, een goede garantie van meerdere jaren.